Μπρουσκέτες με συκώτι μπακαλιάρου

Υλικά

Αβοκάντο – 1 τεμ.

Ανθότυρο "Ματριόσκα" – 50 γρ. 

Χυμός λεμονιού – 2 κουταλιές της σούπας

Συκώτι μπακαλιάρου "Ματριόσκα"– 100 γρ.

Μαύρο ψωμί (σικάλεως) – 4-5 φέτες

Αλάτι – κατά προτίμηση

Μαύρο πιπέρι – κατά προτίμηση

Φρέσκα μυρωδικά – 2-3 κλωνάρια

 

Εκτέλεση:

Κόβουμε το αβοκάντο σε κύβους και το τοποθετούμε στο μπλέντερ για πολτοποίηση.

Το περιχύνουμε με χυμό λεμονιού για να διατηρήσει το πράσινο χρώμα του.

Πολτοποιούμε το αβοκάντο.

Προσθέτουμε το ανθότυρο και ξαναχτυπάμε μέχρι να πάρουμε ένα ομοιογενές μείγμα. Αλατοπιπερώνουμε κατά προτίμηση.

Κόβουμε τις φέτες ψωμιού σε στρογγυλά κομμάτια. Και λίγο τα ψήνουμε απο 2 πλευρές. 

Αλείφουμε κάθε κομμάτι ψωμιού με τον μους αβοκάντο.

Από πάνω τοποθετούμε κομματάκια από το συκώτι μπακαλιάρου.

Αφήστε το σχόλιό σας