Υλικά (για 2–3 μερίδες):
250 γρ μαγιονέζα "Φέρμερ"
100 γρ. αρακά βρασμένο "Φέρμερ"
100 γρ. αγγουράκια τουρσί "Φέρμερ"
4 αυγά, βρασμένα
500 γρ. πατάτες, βρασμένες
4 καρότα, βρασμένα
150 γρ. σαλάμι βραστό «Δόκτορσκαγια»
2 κ.σ. άνηθο
3 φρέσκα κρεμμυδάκια
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση:
Στο μπολ με τη μαγιονέζα βάζουμε τον αρακά.
Ψιλοκόβουμε τα αγγουράκια , τα αυγά, τις πατάτες και τα βάζουμε στο μπολ.
Κόβουμε τα καρότα και το σαλάμι σε καβάκια και τα βάζουμε στο μπολ.
Ψιλοκόβουμε τον άνηθο, το πράσινο μέρος από τα φρέσκα κρεμμύδια και τα βάζουμε στο μπολ.
Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε.